Potrebujete:
Korpus
- 2 hrnčeky orechy
- 1/2 hrnčekov hrozienka (aspoň polhodinu namočené vo vode)
Maková plnka
- 1/2 hrnčekov mak
- 1 hrnček sušené slivky (aspoň polhodinu namočené vo vode)
- 1/2 PL med
- 1 PL citrón
Orechová plnka
- 1 hrnček vlašské orechy
- 1/4 hrnčekov med
- 1/4 hrnčekov kokosový olej
- 3 PL citrón
Poleva
- 2 PL kokosový olej
- 2 PL kakao
- 1 PL med
Hrozienka namočíme na hodinu do vody. Potom ich spolu s orechmi rozmixujeme a zmes natlačíme do formy. Maková plnka: Sušené slivky tiež namočíme aspoň na hodinu do vody a potom spolu pomletým makom, medom a citrónovou šťavou mixujeme na kašu. Orechovú plnku urobíme rozmixovaním orechov, medu, roztopeného kokosového oleja a citrónovej šťavy. Na základný korpus dáme makovú plnku, potom orechovú a vrch polejeme polevou, ktorú pripravíme rozmiešaním roztopeného kokosového oleja, kakaa a medu. Necháme stuhnúť v chladničke aspoň 3-4 hodiny.